Milena Kranjec

Book appointment

Fill this form

Uspešnu karijeru u industriji lepote gradim, sada već skoro 10 godina. Imam bogato znanje koje sam stekla u radu u svom salonu i u radu sa priznatom mentorkom iz Londona, Dr. Shameema Damre. Što je još važnije, odlično razumem vaše probleme. Moja najveća strast su podmlađivanje i lečenje kože i tretmani za obnavljanje rasta kose. Posebno sam motivisana u borbi podmlađivanja kože na najprirodniji i najefikasniji mogući način.

Rezultati kojima se ističem su u oblasti podmlađivanja, lečenja kože, kao i obnavljanju kose. Sve tretmane posvećeno sprovodim po najvišim standardima, u skladu sa procedurama vodećih kozmetičkih kuća, na prvom mestu kompanije Theraderm.

Moja filozofija je u tome da se osećate što bolje, sa najboljom kožom koju ste ikada imali. Želim da budem sigurna da ćete iz salona otići opušteni, blistavi i zadovoljni postignutim rezultatima. U Kozmetičkom salonu Milena, postižemo PRAVE rezultate i pomoći će vam na vašem putu da otkrijete svoju najbolju kožu.

Osećajući se veoma blagoslovenom da pomažem drugima, nastavljam da se razvijam u ovoj oblasti kao priznati trener: obrazujem i podučavam druge o najnovijim tehnologijama i jedinstvenim tehnikama kompanije Theraderm u ovoj oblasti, omogućujući Vam da postignete najbolje moguće rezultate.

Specialty

Tretmani lica i oporavak rasta kose

Degrees

Kozmetolog

Certificates & awards

Sertifikovani Theraderm trener

Work days

Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

U Kozmetičkom salonu Milena ćemo Vam pomoći na vašem putu ka otkrivanju svoje najbolje kože

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.