Milena Kranjec

Milena ima uspešnu karijeru u industriji lepote više od 9 godina. Ona dolazi sa bogatom vrhunskom obukom i idalje se konstantno obučava u skladu sa aktuelnim programima vodećih svetskih proizvođača preparata i aparata. Što je još važnije, Milena razume kako je biti na vašem mestu.

Njena najveća strast su podmlađivanje kože i tretmani lečenja kože. Posebno je posvećena tretmanima podmlađivanja kože na najprirodniji i najefikasniji mogući način. Milena ima najnovije i najbolje rezultate u podmlađivanju kože i obnavljanju kose.

Nega lica

Nega lica podrazumeva niz koraka i pravila koja se primenjuju kako bi se održala zdrava, čista i blistava koža lica.

+ - Čišćenje

Redovno čišćenje lica je ključno za uklanjanje prljavštine, ulja, zagađenja i ostataka šminke. Koristim blage proizvode za čišćenje koji su prilagođeni vašem tipu kože i temeljito očistim lice blagim pokretima.

+ - Hidratacija

Hidratacija je važna kako bi se održala vlažnost kože i sprečilo njeno isušivanje. Nakon čišćenja nanosim hidratantnu kremu prilagođenu vašem tipu kože. Biram kreme koje su lagane, nekomedogene i sadrže hranljive sastojke koji hidriraju kožu. Za dodatnu hidrataciju, koristim serume pre nanošenja hidratantne kreme.

+ - Zaštita od sunca

Sunčeva svetlost može oštetiti kožu i uzrokovati prerano starenje, hiperpigmentaciju i druge probleme. Stoga je važno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom (SPF) svaki dan, čak i kada je oblačno. Preporučujem nanešenje krema sa odgovarajućim SPF faktorom pre izlaska napolje, prema uputstvima koje ću Vam dati.

+ - Piling

Piling ili eksfolijacija uklanja mrtve ćelije kože i poboljšava teksturu kože. Koristim blagi fizički piling na bazi sitnih čestica ili hemijske pilinge koji sadrži enzime ili kiseline.

+ - Maske za lice

Korišćenje maski za lice može pružiti dodatnu negu i ciljano rešavati određene probleme kože. Postoje maske za hidrataciju, umirenje, dubinsko čišćenje ili osvežavanje kože.

+ - Zdrav stil života

Pored spoljne nege, važno je voditi brigu o svojoj koži i iznutra. Održavajte zdravu ishranu bogatu voćem, povrćem i hranjivim sastojcima. Redovno vežbajte kako biste poboljšali cirkulaciju i dotok hranljivih materija u kožu. Takođe, pokušajte da smanjite stres, jer stres može uticati na stanje kože.

Važno je napomenuti da svako ima jedinstvenu kožu i da je potrebno prilagoditi rutinu nege prema individualnim potrebama. Ako imate posebne probleme sa kožom ili se borite sa ozbiljnijim stanjima, kao što su akne ili hiperpigmentacija, zakažite konsultacije kako biste dobili prilagođene savete i tretmane.

    U Kozmetičkom salonu Milena ćemo Vam pomoći na vašem putu ka otkrivanju svoje najbolje kože

    Instagram
    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No feed found.

    Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.