Microneedle RF

Zašto odabrati tretman Microneedle RF? Ovi tretmani su odličan izbor za sve koji žele brzo da poboljšaju izgled i teksturu svoje kože bez hirurškog tretmana. Zateže, podmlađuje i podiže kožu, umanjuje bore, uklanja ožiljke od akni, tretira akne, uklanja strije, a koristi se i u tretmanima za sprečavanje gubitka kose.

+ - Za blistavu kožu

Microneedle RF nudi primetno poboljšanje tonusa, teksture i čvrstoće kože.

+ - Stimulacija prirodnog kolagena

Microneedling je takođe poznat kao CIT (collagen induction therapy). Ovaj tretman koristi sterilne mikroigle za stvaranje mikroskopskih otvora duboko u dermisu koji mogu ostati izloženi četiri do šest sati. Ovo omogućava telu dovoljno vremena da pokrene novu proizvodnju kolagena i zaceli ove mikro-rane. Microneedling u kombinaciji sa RF-om, omogućuje elektrokoagulacu dermisa da još više obnovi i stimuliše kolagen i elastin.

+ - Zdravija koža

Microneedling RF je minimalno invazivan tretman koji ublažava fine linije i bore, ujednačava boju kože, smanjuje veličinu pora i pruža blistav ten i ostavlja kožu glatkijom i zdravijom.

+ - Bezbedan proces bez hemikalija

Microneedl RF tretmanom raspoređujemo radiotalasnu toplotu preko pozlaćenih mikro-iglica. Ovaj tretman zateže kožu i smanjuje crvenilo uz minimalno vreme oporavka. Nijedan drugi tretman mikroiglicama nije toliko posvećen pružanju udobnog i sveobuhvatnog iskustva pacijentu.

RF Microneedle je jedan od najinovativnijih i najefikasnijih kozmetičkih tretmana na današnjem tržištu. Kombinuje mikro igle sa radio talasima, vakumom i LED svetlom. Ovaj minimalno invazivni tretman stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Može se koristiti na svim tipovima kože, i na svim delovima tela, pa čak i oko očiju.

Benefiti Microneedle RF tretmana

 • Zateže i podiže kožu
 • Podmlađuje kožu
 • Smanjuje bore
 • Smanjuje veličinu pora
 • Uklanja ožiljke od akni
 • Tretira akne
 • Uklanja strije
 • Obnavlja izgubljenu kosu

Konsultacije

Na konsultacijama razgovaramo o potrebama, ciljevima i problemima kože i na osnovu toga dajemo preporuke i dogovaramo tretman.

Evo kako obično izgledaju konsultacije kod nas:

 1. Anamneza: konsultacije počinjemo pitanjima o opštem zdravlju, prethodnim problemima sa kožom, alergijama ili bilo kakvim posebnim potrebama ili zahtevima koje imate.
 2. Analiza kože: detaljno pregledamo vašu kožu kako bi identifikovali specifične probleme ili stanja kao što su akne, osetljivost, hiperpigmentacija ili neke druge nepravilnosti.
 3. Razgovor o ciljevima: rećićete svoje ciljeve i očekivanja u vezi s kožom. Možda želite rešiti određene probleme, poput akni ili bora, ili poboljšati opšti izgled i teksturu kože.
 4. Preporuke i plan tretmana: daćemo preporuke za odgovarajući tretman na osnovu analize vaše kože i ciljeva koje ste izneli. To može uključivati specifične tretmane poput higijenskog tretmana lica, hemijskih pilinga, hidrafacial, mikrodermoabrazije, fototerapije, microneedle ili drugih postupaka.
 5. Nega kože kod kuće: daćemo vam savete o pravilnoj nezi kože kod kuće, uključujući odabir odgovarajućih proizvoda za čišćenje, hidrataciju, zaštitu od sunca…
 6. Plan daljnjih tretmana: u kozmetičkom salonu Milena ćemo odrediti vaše specifične protokole lečenja. Preporučujemo 4-6 tretmana, u intervalu od 2 nedelje, kako bi se obezbedili optimalni rezultati. Dostupni su pojedinačni tretmani i tretmani održavanja, u zavisnosti od željenog ishoda.

Svi su različiti, ali kolagen i elastin koje pravite su vaši i nastavljaju ubrzanu proizvodnju u narednih šest meseci.

U Kozmetičkom salonu Milena ćemo Vam pomoći na vašem putu ka otkrivanju svoje najbolje kože

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.